Redaktionen | Chefredaktören

Svenska seniorer har mer att ge!

Kristina Adolfsson
Publicerad 2021-09-29

För nästan en månad sen stod det klart att ABBA gör comeback. Senioren skrev naturligtvis om det på vår hemsida och lade även ut det på vår Facebook-sida. Eftersom vi skarpt gillar att uppmärksamma när seniorer går på tvärs mot den allmänna mediebilden av hur seniorer ska bete sig.
Över en halv miljon, närmare bestämt hisnande 576 000 personer så här långt, fick upp den nyheten i sitt flöde på Facebook.
Över 50 000 personer reagerade på något sätt. Tryckte på Gilla-knappen, delade vidare eller kommenterade. Det är den till dags dato absolut högsta siffra vi har fått på ett Facebook-inlägg. Vilket vi tar som bevis på att ni är många därute som håller med oss.

Det är den till dags dato absolut högsta siffra vi har fått på ett Facebook-inlägg.

ABBAs återkomst var en betydligt större skräll i England än i Sverige. Kanske inte så konstigt eftersom nyheten avtäcktes i London och konsertturnén även startar där 2022.
Jag såg samma dag en intervju på BBC World med den store hitmakaren och producenten Pete Waterman apropå återkomsten där han fick frågan om varför. Har de kanske fått slut på pengar? Där smålog Waterman och påminde om musikalerna och filmerna och katalogen av hits och tillade att de väl hade mer att ge. Helt enkelt.
För så är det. Vi har mer att ge. Och låt ingen få dig att känna det som att du inte ska.

KONST: Pigg utställning om Öyvind Fahlström och den lekfulla amerikanska sextiotalskonsten med internationellt kända konstnärskompisar som Robert Rauschenberg, Claes Oldenburg och begåvade ex-frun Barbro Östlihn med flera. Party for Öyvind, Sven-Harrys Konstmuseum.

TE: Vi som dricker riktigt te – det vill säga téer utan fruktsmak, doft av bergamott eller olika detox och relaxblandningar – har haft det kärvt. Favoriten PG Tips har varit slut i mataffärerna sedan flera månader. Mitt tips? Sök på nätet eller i indiska affärer.

SVALBARD: Sensommarresan gick till överraskande vackra mäktiga Svalbard. Tyvärr en utsatt plats för klimatförändringar. Här har temperaturen i luften, havet och i marken höjts hela fem grader på bara tio år.

Dölj faktaruta
Kristina Adolfsson
Publicerad 2021-09-29

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas