Artiklar på gång i Sydsvenskan och Vagabond
Blogg

Artiklar på gång i Sydsvenskan och Vagabond

Sven Gruvstad
Publicerad 2019-11-17

Nu på tisdag, den 19/11, kommer Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad ha en artikel om min resa. I nästa nummer av Vagabond, nummer 10 som kommer ut i nästa vecka, finns det också en artikel om min resa.

Känns jättekul. Vill självklart dela med mig av detta till mina bloggläsare.

“Från Malmö till Mumbai”, min nya bok

Precis innan min avresa till Afrika kom min bok ”Från Malmö till Mumbai” ut. Där kan ni läsa om bakgrunden till Afrikaresan som jag nu bloggar. Boken beskriver förberedelser som inköp av bil, visum och mycket mer.

Själva resan står såklart i fokus. Vardagshändelser, möten med spännande människor, Mount Everest, marknader, hisnande vägar. Slutet av boken beskriver hur bilen skeppas från Mumbai till Durban. Egna foton illustrerar resan.

Ni som är intresserade av äventyrsresor kommer älska boken.

Färgstarka flickor från östra Pakistan vid gränsen till Afghanistan
Guru från Benares
Spännande bergsvägar
Sven Gruvstad
Publicerad 2019-11-17
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas