Klart med nya avsnitt av Hemmagympa med Sofia
Hälsa | Träna | hemmagympa med sofia

Klart med nya avsnitt av Hemmagympa med Sofia

Nu är det klart med ytterligare avsnitt av ”Hemmagympa med Sofia” Inspelningarna pågår för fullt och programmen ska börja sändas efter jul. ”Hoppas ni ska tycka om dem!” skriver Sofia Åhman på Instagram.

Jan Hagberg
Publicerad 2021-11-29

Ni kan historien vid det här laget. Sofia Åhman fick i uppdrag av SVT att göra ett träningsprogram efter att pandemin tvingade många att stanna hemma.

Det blev stor succé och hon har även fått många mail från personer som uppskattar programmet. Inte minst från äldre som plötsligt kan göra saker igen som de inte kunnat på ett tag, som att till exempel gå uppför en trappa eller knyta skorna stående.

– Det är ju det som är så häftigt. Jag brukar säga att de äldre är i träningens guldåler. En liten insats kan göra stora förändringar i deras vardagsliv, säger Sofia Åhman till Aftonbladet.

Deltar på Seniorens hälsoresor

Sofia Åhman brukar också delta på Seniorens hälsoresor. I höstas var hon med Senioren till Kreta på två hälsoresor och i vinter blir det två nya hälsoresor till Fuertenventura, 28 januari-4 februari och 4-11 februari, där hon deltar som gympainstruktör. Den sistnämnda resan är slutsåld men du kan läsa mer om den första resan här.

De nya avsnitten kommer som sagt att börja sändas efter jul och som vanligt blir det i SVT efter Morgonstudion, den vanliga tiden då är 09.10.

Men programmen fick också på SVT Play där du även hittar alla redan inspelade avsnitt.

Jan Hagberg
Publicerad 2021-11-29

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas