Hitta din hjärtevän på Senioren.se
Foto: Colourbox
Relationer | kontaktannonser

Hitta din hjärtevän på Senioren.se

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kan annonsera, och det kostar ingenting. Vi tipsar om hur.

Tidningen Senioren
Publicerad 2019-02-14

Vet du om att det finns kontaktannonser på Senioren.se? Här kan alla medlemmar i SPF Seniorerna söka nya vänner och hjärtevänner, men även hundvakt eller liknande. Och det kostar ingenting att annonsera.

Söker du romantik? Då ska du placera din annons i någon av kategorierna ”Kvinnor söker män”, ”Kvinnor söker kvinnor”, ”Män söker kvinnor” eller ”Män söker män”, beroende på vilken som passar bäst.

Är du ute efter platonisk vänskap så finns kategorin ”Vänner sökes” och letar du efter någon som kan vakta din hund, rensa din rabatt eller sjunga i din kör kan du använda kategorin ”Övrigt.”

Kategorin saknas?

Hittar du inte ditt län eller den kategori du söker efter när du letar bland de publicerade kontaktannonserna? Då beror det på att det för tillfället inte finns några annonser inom den kategorin.

Vi godkänner

För att lägga in en annons måste man vara medlem i SPF Seniorerna. Nu kommer det också att behövas inloggning för att svara på en annons.

Ingen annons läggs upp utan att seniorens redaktion läst igenom den och godkänt den. Vi försöker fria snarare än fälla, men reklam eller ett för grovt och olämpligt språk tillåts inte.
Vi kan däremot inte läsa svaren som skickas på kontaktannonserna.

Fem tips

Hur skriver man då en annons som folk lägger märke till, och ännu hellre, svarar på? Här är några tips:


1: Skriv en trevlig presentation

Det kan vara svårt att formulera sig, men en kortfattad rad om att ”en man söker en kvinna för mysiga träffar” säger inte särskilt mycket om huruvida du och en eventuell svarande skulle passa ihop. ”Allmänna intressen” är inte heller så talande. Skriv istället några exempel på sådant du tycker om.

2: Hitta på en egen rubrik
Visst är det härligt att det börjar bli vår – eller sommar, eller höst när det är dags för det. Men risken med att välja rubriken ”Vårsol”, ”Sommarvän” eller ”Höstromans” är att du inte blir ensam om det. Många låter årstiderna inspirera sina rubriker. Om du vill att just din annons ska sticka ut kan det vara bra att titta hur rubrikerna ser ut på de kontaktannonser som redan ligger där, och sedan försöka hitta på någonting helt annat.

3: Ange var i landet du finns
Chansen att få svar ökar om du anger vilket län du bor i. Många söker en vän som inte bor allt för långt bort från dem själva, för att det ska bli lättare att träffas.

4: Lägg till en bild
När det finns många annonser på sidan är det lätt att försvinna i mängden. Eftersom de flesta annonser saknar bild kan en annons med bild väcka desto mer uppmärksamhet. Tänk på att bilden inte ska vara för stor.

5: Ange rätt e-postadress
Det kan verka självklart, men är nog så viktigt. Dubbelkolla att du skrivit rätt e-postadress i formuläret. Annars kan du inte få någon annonsnyckel och svaren på din annons kan inte heller komma fram till dig, och det vore ju synd. Det har hänt fler än en gång att en annonsör undrat varför hen inte fått några svar, och det har visat sig att det är för att det fattas en bokstav eller har kommit till extra bokstäver i e-postadressen.

OBS: Läs reglerna innan du annonserar.

Lycka till!

Är du inte medlem än? Det kan du bli här: 

Kontaktannonser som medlemsförmån

En ny vän kontaktannonser
kontaktannons en ny vän

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Tack vare vår inloggning kan du känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

I och med att inloggning införs även för att svara på annonser så ska du också kunna känna dig trygg med att den som svarar är en medlem i SPF Seniorerna.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna har fått inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du hittar uppgifterna på din medlemssida (Mina sidor som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se – Logga här på Mina sidor. Lösenordet till kontaktannonserna hittar du under ”Utökade medlemsförmåner”.)

Dölj faktaruta
Tidningen Senioren
Publicerad 2019-02-14

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas