Kontaktannonser  |  Västmanlands län

Höstmöte

Publicerad 2023-09-11  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Höstmöte

DU – en rar, klok, kramgo kvinna, gärna liten och nätt, som vill ha ett nära förhållande med en man. I första hand som särbo och du tänker dig att det ska bil livsvarigt. Säkert är du allmänbildad och hänger med i tiden. Dina intressen är allmänna och du tycker om att göra utflykter och kortare resor.

JAG – en man på 74 år snart 75, inte så storväxt och ser ut som folk gör mest. Känner mig ungdomlig och nyfiken. Jag gillar musik, böcker och bilder och mycket mycket annat. Trivs både i naturen och i stan. Har ordning på min ekonomi och egentligen inga problem inom andra områden heller. Röker inte och är mycket måttlig med alkohol. Trivs hemma med lugnet och vardagen men inte med ensamheten. Jag vill ha någon att leva med, och för, under de år som återstår av livet.

Hoppas att du som svarar finns geografiskt ganska nära mig. Det blir enklare då. Jag har bil så jag förflyttar mig lätt. Vid en första mejlkontakt berättar vi mer om oss själva. Alla årstider har sin tjusning – min favoritmånad är september. Eftersom vi båda är ”daglediga” finns det mycket vi kan göra och njuta av. Med lite tur kan det bli din och min gemensamma höst.

Kontakta "Höstmöte"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas