Kontaktannonser  |  Skåne län

Omstart

Publicerad 2023-03-17  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Vårmöte 2023

Relativt nybliven pensionär med ett fantastiskt yrkesliv bakom mig, så nu är det dags att starta om med all tid och fritid som pensionärslivet ger oss. Jag är 67 år och bor i nordöstra Skåne och söker dig man som gillar resor med sol och bad och även kulturresor, opera-, teater- och konsertbesök, äta gott hemma eller på restaurang gärna med ett glas vin, umgås med vänner etc, listan kan göras lång. Tillsammans upptäcker vi nya saker men vi kan också krypa upp i soffan med en bok eller se en bra film. Jag har ett bra och aktivt liv men saknar den där nära vännen att samtala med, på det djupa likväl som på det vardagliga planet. Nu är det dags att se framåt och det ser bara positivt ut. Vill du hänga med?

Kontakta "Vårmöte 2023"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas