Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Tänk om…..

Publicerad 2023-11-17  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Kanske särbo?

Det vore trevligt om du man 50 eller sen 40-talist svarar på min annons.Det behövs inte så mycket i dessa tider för att man ska bli lite gladare.Jag söker en man som liksom jag söker någon att tycka om.Jag är 50-talist,fräsch och pigg och känner mig nog som en 50-åring oftast.Mina intressen är allmänna bl’a resor,naturupplevelser,lite kultur och en hel massa annat.Min kropp och knopp får mycket motion och jag bryr mig mycket om att förbli frisk och sund.Jag lever ett bra liv som kan bli ännu bättre.Du fattas mig du trevliga,trygga,stabila och omtänksamma man.Jag bor bor på västkusten vid havet norr om Göteborg.Hoppas på många svar.

Kontakta "Kanske särbo?"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas