Årsmöte hos SPF Seniorerna Pärlan Vindeln
Landet runt | SPF Västerbotten

Årsmöte hos SPF Seniorerna Pärlan Vindeln

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-02-19

SPF Seniorerna Pärlan Vindeln har hållit årsmöte i Församlingsgården. Mötet inleddes med parentation. Laila och Lars Windelius framförde Bortom himlen. Därefter vidtog ljuständning och tyst minut. Minnesstunden avslutades med Björn Afzelius stämningsfulla sång Ljuset.
Till ordförande för årsmötet valdes Georg Åström, sekreterare Ulla Flumé. Förutom välbesökta månadsmöten i Församlingsgården och höstupptakt i Vindel-Ånäset har verksamheten bestått av kulturutflykt till Umeå, två-dagars resa till Luleå, teaterresa till Robertsfors samt musikcafé i Forum med Eskil Columbus trio.
Inför årsmötet hade Anna-Lisa Sjögren och Georg Åström avböjt omval. Till ny ordförande valdes Kenth Ärletun.
Övriga ledamöter är Irene Arvidsson, Kenneth Nilsson, Roland Johansson samtliga nyvalda, Karin Lundberg, Märtha Andersson, Lis-Britt Höglund, Valmy Jakobsson och Ulla Flumé.
Efter avslutat årsmöte informerade Maritha Öberg SV, kort om det aktuella kursutbudet. Ewa Bergh, kommunens praktiksamordnare för personer med uppehållstillstånd, berättade om sitt arbete och efterlyste tyger, sybehör, garner mm. som kan användas i verksamheten.
Kaffe och semla serverades.
De församlade fick åter lyssna till Laila och Lars musik och skönsång, bland andra Som min duva och Morfar har berättat.
Presentkort lottades ut bland Pärlans flitiga motionärer och därefter avtackades Anna-Lisa och Georg för det uppskattade arbete de lagt ner, under flera år i styrelsen. De fick motta presentkort och blomma. Georg uttryckte glädje och tacksamhet för sin tid som Pärlans ordförande. Han tackade för medlemmarnas förtroende och sina medarbetare för gott samarbete och lämnade över ordförandeklubban till Kenth Ärletun och önskade honom lycka till
med sitt uppdrag.
Mötet avslutades på vanligt sätt med dragning i lotteriet.

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-02-19
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas