Resa för de äldsta
Landet runt | SPF Stockholm

Resa för de äldsta

SPF Stockholm
Publicerad 2023-11-17

Till varje sommar brukar SPF Seniorerna Vendelsö-Brandbergen få ett bidrag från Haninge Kommun för att göra något för våra äldsta medlemmar och göra det möjligt för dem att få komma ut en dag och få njuta av den underbara svenska sommaren. Föreningen har gått in och sponsrat ytterligare, vilket möjliggjort en heldagsutflykt till ett starkt reducerat pris. Det har aldrig varit svårt att fylla alla platser på dessa resor!!!
Uppenbarelsekyrkan i Saltsjöbaden, som ritats av Ferdinand Boberg, var det första målet 2023 och efter en utmärkt guidning, skulle vi fortsätta till Vår Gård, KF:s skola under många år, för en efterlängtad lunch och få gå runt och titta på all fin konst, som finns där.
Men bussen ville inte vara med längre, för en luftkudde gick sönder, så den blev hängande med framdelen mot marken. Vad göra? Jo, i väntan på en ny buss lastade vi ut alla rollatorer, och det blev många som synes på bilden. Vi kom efter drygt 1,5 timmars försening fram till en mycket efterlängtad lunch på Vår Gård, och sedan hann vi också åka till den nya stadsdelen Vega i Haninge och kolla in det nya Allaktivitetshuset, som snart skulle invigas, innan vi avslutade en spännande och givande dag i goda SPF:ares trevliga gemenskap i Brandbergens Centrum.
Hälsningar
Matz Halvarez

SPF Stockholm
Publicerad 2023-11-17

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas