Njut av höstens hattar
Mat & Dryck
Foto Colourbox

Njut av höstens hattar

Värmande soppor och matiga mackor. Här är fem läckra recept som tar vara på svampen.

Publicerad 2011-10-15

När höstens klara dagar kommer är det dags att ta vara på skogens gula guld. Svamp är en perfekt råvara för höstmiddagar, värmande soppor och matiga mackor. För den som inte plockar svampen själv finns flera sorter att välja på i grönsaksdisken, till exempel stora champinjoner och portobello.

Text: Malin Ottosson
Foto: Björn Tesch

5 x svamp

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas