Mat & Dryck

Tryffelsmör

Ett gott och glamouröst tillbehör till grillat kött eller nybakt bröd är det här tryffelsmöret.

Publicerad 2008-09-01

tryffelsmoor100 g rumsvarmt smör
salt och peppar
½ tsk citron
¼ vitlöksklyfta
4-5 tsk finriven färsk tryffel

1. Rör smöret mjukt med en gaffel. Tillsätt salt, citron, vitlök och riven tryffel.
2. Servera smöret till grillat kött eller till varmt bröd. Smöret får extra god smak om det får smälta.

Text: Malin Ottosson
Foto: Björn Tesch

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas