Få utlopp för din kreativitet!
Leva & uppleva | Aktivitet

Få utlopp för din kreativitet!

Målar du i olja, skriver rim eller pysslar med gamla mjölkkartonger? Eller tycker du om att inspireras av andras kreativitet? Välkommen till vår nya Facebookgrupp.

Frida Andersson Johansson
Publicerad 2020-04-02

Att ha någonting för händerna är ett sätt att hantera kriser. Den som är i sorg kan finna viss tröst i ”det praktiska”. I rutiner och sådant som helt enkelt måste göras. Men den här krisen har vi fått i uppgift att hålla avstånd och stanna hemma. Det blir lätt långsamt och frustrerande. Med vår nya Facebookgrupp vill vi uppmanar alla seniorer att locka fram sin kreativitet – och visa upp sina alster för varandra.

Högt och  lågt

Täljer du smörknivar, klär ut dig, dekorerar kakor, snickrar, pärlar, modellerar med lera, fotograferar, skriver dikter, sjunger, arrangerar blommor eller skapar av kartong? Dela med dig av högt som lågt i vår nya Facebookgrupp Kreativ Senior. Gruppen är öppen för alla seniorer, även de som inte är medlemmar i SPF Seniorerna.

Låt ”karantän” bli ”kreatän” och tillbringa den med oss. Nu kör vi!

Här hittar du gruppen:

 

(OBS: Vi försöker godkänna nya medlemmar i så snabb takt som det går, men det kan ta ett litet tag innan vi ser att du vill gå med i gruppen. Ha tålamod med oss.)

Frida Andersson Johansson
Publicerad 2020-04-02

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas