Dansa loss i sommar
Nyheter | Nöje och motion
Foto: Colourbox

Dansa loss i sommar

Vill du dansa ut i sommarnatten? Dansband och spelmanslag finns det gott om, men även disco för 50+ på Skansen i Stockholm.

Publicerad 2015-07-01

Disco som startar i rimlig tid på kvällen och som slutar före midnatt, med både ny och gammal musik och en mogen publik. Det kan man få uppleva om man går till Galejan på Skansen. Det är nämligen där klubben Glorias, som startats av Sveriges äldsta kvinnliga disc jockey Madelein Gloria Månsson, håller till i sommar.

DJ GLORIA spelar på Galejan på Skansen varje torsdag, hela sommaren, 19:00 – 23:00 och inträdet är rabatterat för pensionärer. Musik i olika stilar, från 50-talet och framåt, utlovas – även en och annan tryckare och lite styrdans.  2 juli, 9 juli, 16 juli, 23 juli, 30 juli kan du skaka loss.

Flera av SPF Seniorernas föreningar ordnar också danser under sommaren. Några exempel är Västra Torsås i Kronoberg arrangerar dans på Björkbacken varannan vecka sommaren igenom, Vimmerbyföreningen bjuder till dans 31 juli, SPF Seniorerna i Orsa startar årets första dans 21 augusti.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.