Region Stockholm öppnade för 70-plussare – då kraschade appen
Foto: Getty Images
Nyheter | vaccineringen

Region Stockholm öppnade för 70-plussare – då kraschade appen

Region Stockholm öppnade på torsdagen (8/4) upp för 70-plussare att vaccinera sig mot covid-19. Då kraschade appen Alltid öppet som man måste använda för att boka tid.

Jan Hagberg
Publicerad 2021-04-08

Region Stockholm har haft svårt att fylla alla tider med 75-plussare i de fyra olika vaccinationscentralerna som finns i Stockholm. En anledning är att du måste ha mobilt bank-ID och boka via appen Alltid öppet. Så sent som i går fanns över 6 000 lediga tider den här veckan. Senioren skrev om det på onsdagen (7/4) och det kan du läsa här.

För att få fler att boka öppnade Region Stockholm upp för 70-plussare att boka tid. Det meddelar regionen i ett pressmeddelande.

Men efter en stund så kraschade appen och många kunde inte logga in.

När den fungerar igen är oklart men när den gör det är det alltså fritt fram för alla över 70 år att försöka boka tider.

För dem som inte har möjlighet att boka digitalt kommer brev med erbjudande om vaccination att skickas ut till personer över 70 år och när man får brevet kan man kontakta sin husläkarmottagning för att boka tid för vaccinering. Breven börjar skickas ut denna vecka, enligt Region Stockholm.

Jan Hagberg
Publicerad 2021-04-08

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas