Siw Malmkvist klar för ”Så mycket bättre”
Siw Malmkvist. Foto Louise Billgert
Nyheter | så mycket bättre

Siw Malmkvist klar för ”Så mycket bättre”

Siw Malmkvist är klar för årets upplaga av ”Så mycket bättre”. Därmed blir den 84-åriga folkkära artisten den äldsta deltagaren hittills. ”Det ska bli väldigt spännande”, säger Siw Malmkvist i TV 4:s ”Efter fem” som avslöjade det på onsdagen (28/4)

Jan Hagberg
Publicerad 2021-04-29

Hon har fått förfrågan tidigare men har då tackat nej.

– Jag fick frågan till det andra ”Så mycket bättre”, och då sa jag ’absolut inte’. Jag gillade det inte då och de trodde ju inte att det var sant. Men sedan kan man ju ändra sig, det är många som har sagt att jag borde vara med. Då tänkte jag att det kanske kan vara kul, säger hon och till Aftonbladet.

Hon tycker att det ska bli kul att se andra artister tolka hennes musik men medger till Aftonbladet att hon är nervös över att tolka deras.

– De sitter ju där framför en medan man sjunger. Det är ju inte säkert att de gillar det men man får göra sitt bästa, säger hon till tidningen.

Även Arvingarnas sångare Casper Janebrink presenterades i ”Efter fem”

– Man har ju tänkt tanken att det hade varit roligt för Arvingarna att vara med, just för att få tolka andras låtar och framför allt tolkas av andra. Det har ju funnits på ens bucket list faktiskt, säger han till Aftonbladet.

Peter Jöback, Maxida Märik, Cherrie och Andreas Mattsson är ytterligare fyra artister som ska vara med, har TV4:s Nyhetsmorgon avslöjat.

Jan Hagberg
Publicerad 2021-04-29

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas