Veteranen tar över Seniorbloggen
Seniorbloggen Seniorbloggen
Nyheter | Spännande skribenter

Veteranen tar över Seniorbloggen

Veteranen har fått möjlighet att ta över driften av Seniorbloggen, med många kända namn bland skribenterna,

Publicerad 2014-03-04

Politikern och äldresakskvinnan Barbro Westerholm, den tidigare ägaren av Hörsam Bertil Allard och folkhälsogurun Stephan Rössner, det är några av skribenterna på Seniorbloggen som Veteranen nu har tagit över.

Seniorbloggen startades på initiativ av Vårdalstiftelsens vd Thorbjörn Larsson och beskrivs som ”en kanal för kunskap och åsikter där kända personer över 65 bloggar. Syftet är att visa att vi som människor bidrar med åsikter, tankar och reflektioner hela livet.”

–  Jag har haft ett stort personligt engagemang i Seniorbloggen och därför är jag mycket nöjd med att bloggen nu kommer att finnas på Veteranens hemsida som har 50 000 unika besökare varje månad.  Därigenom kommer seniorbloggarna att nå helt nya läsare, säger Thorbjörn Larsson.

–  Veteranen är stolta och glada över att få ta över Seniorbloggen, säger Veteranens chefredaktör Ylva Bergman.

–  Äldre är smartare än när de var yngre, i många fall mer kreativa, och modiga. Det är fantastiskt roligt att Seniorbloggens spännande röster nu blir en del av Veteranen. Tillsammans måste vi arbeta för att göra Sverige till ett mer inkluderande samhälle, som slutar nedvärdera seniorer; på arbetsplatser, i medier eller i samhällets prioriteringar. Vi står inför ett viktigt valår och seniora röster måste in i agendan.

Här kan du läsa mer om vilka som skrivit och skriver på Seniorbloggen:

 

Från och med nu hittar du nya inlägg från Seniorbloggen här på Veteranen.se, samt på bloggens ursprungliga sida Seniorbloggen.se.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas