Redaktionen | Chefredaktören

Välkommen till Senioren.se!

Gunilla Lindahl
Publicerad 2016-01-22

Gunilla-Lindahl-

Aldrig tidigare har det varit så stort fokus på seniorer som nu. Vi har bytt namn och utseende, men fortsätter att bevaka vad som händer inom ekonomin, vården och omsorgen men också inom kulturen i stort.

Vår tidning Senioren ersätter Veteranen som medlemstidning för SPF Seniorerna, och detsamma gäller senioren.se. Nu går det lika bra att läsa våra artiklar på mobilen eller surfplattan som på datorskärmen.

Här hittar du fortfarande artiklar från veteranen.se men också helt nya inslag som vår Pensionsskola och råd från nya experter som vår egen husläkare Magnus Eriksson, privatekonomen Ylva Yngveson och sexologen Malena Ivarsson.

Våra populära kontaktannonser finns kvar, matrecepten likaså och rapporterna från föreningslivet i SPF Seniorerna ligger fortfarande samlade under rubriken Landet runt. Reseklubbens erbjudanden hittar du under rubriken Seniorens reseklubb.

Jag vill puffa för vår nya tävling Årets Novell med en prissumma på hela 50 000 kr

Bloggarna har försvunnit och kommer att ersättas av fler krönikörer som Annika Hagström och Staffan Heimerson. Sudokun och korsordet har fått nytt utseende för att bli lättare att lösa på mobilen eller surfplattan. Men vårt Memory kan du känna igen sedan tidigare.

På vår avdelning Se & läs tipsar Ingalill Mosander om böcker, Pia Huss skriver om teater och Jeanette Gentele om film. Jag vill också puffa för vår nya tävling Årets Novell med en prissumma på hela 50 000 kr. Tävlingsreglerna hittar du här.

Hör gärna av dig med tips och synpunkter till webben@senioren.se. Vi hoppas på en livlig debatt om villkoren för dagens seniorer!

Mycket nöje!

Gunilla Lindahl, chefredaktör Senioren
Gunilla.lindahl@senioren.se

Gunilla Lindahl
Publicerad 2016-01-22
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas