Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Höstdrömmar

Publicerad 2019-09-11  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Väduren 45

Kvinna 70 + söker dig som gillar den tid som är här och nu. Vi kan träffas för trevliga utflykter, äta goda middagar tillsammans och göra det som vi båda tycker om. Jag är kultur och naturintresserad. Är gladlynt kärleksfull med ett varmt inte och ett fräscht yttre. Ärlighet är en självklarhet. det är viktigt att vi kan skratta och ha kul tillsammans. Är 168 lång och normalviktig. Ser framemot svar från just DIG!

Kontakta "Väduren 45"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.