Kontaktannonser  |  Skåne län

Kvinnor söker män

Publicerad 2023-11-13  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Nyfiken 2023

Nyfiken 50-talist söker naturälskande man från Lund/Malmö
Hej jag är en 50-talist som letar efter en man som delar mitt intresse för naturen, äventyr och upptäcktsfärder. Jag bor i Lund/Malmö-området och söker en man som delar mina intressen och värderingar. Om du är rök- och snusfri och trivs i naturen, kanske vi skulle kunna dela några fantastiska ögonblick tillsammans. Det är inte heller fel att då och då förgylla tillvaron med ett teater/restaurangbesök.
Jag är välutbildad och värdesätter intelligenta samtal. Jag lever hälsosamt och värdesätter hälsa. Jag söker en man i min ålder eller däromkring med likartade intresse
Om du är intresserad av att lära känna mig bättre och dela spännande stunder, skicka mig ett meddelande. Jag ser fram emot att höra från dig och att utforska världen tillsammans.

Kontakta "Nyfiken 2023"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas