Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Samtalspartner

Publicerad 2020-06-15  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Snar till skratt

Vill du bli in samtalspartner? På nätet till dess covid-19 är över och sedan in the real life. Läser allt jag kommer över, utom deckare. Gillar teater och det mesta i musikväg. Typisk ”kulturtant”. Tycker om att köra bil, brukar hyra en. Tar promenadscootern på skogsvägar med fåglalåt, liljekonvaljer o blåbär. Saknar att ensam sitta på klippor och se vågor ge stenarna olika färgnyanser. Som årsrik 75-plussare pratar jag med de som vill. Hoppas någon man blir nyfiken på att göra min bekantskap!

Kontakta "Snar till skratt"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.