Månadsmöte hos Pärlan i Vindeln
Landet runt | SPF Västerbotten

Månadsmöte hos Pärlan i Vindeln

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-11-18

Vid SPF Seniorerna Pärlan Vindelns senaste möte i Församlingsgården hade ordförande Kenth Ärletun glädjen att välkomna en fullsatt möteslokal. Bland de församlade fanns flera nya medlemmar.

Efter ordförandes information om bland annat kommande aktiviteter, upplyste kassören om tillfällig stängning av medlemsregistret, ytterligare ett år med lokal uppbörd av medlemsavgifter, medlemsstatistik och en rikstäckande rekryteringskampanj.

Därefter tog dagens underhållare, Östen Hedman, plats bakom mikrofonen. Det sägs ju att ett skratt förlänger livet och Östen lockade till många sådana, med sina historier och dråpliga händelser.

Skämten varvades med skönsång. Till eget gitarrackompanjemang framförde han en rad melodier, till exempel Ljus och värme, Sån´t är livet, What a wonderful World och Stad i ljus.

Det gjordes avbrott för fika. Trots att kökspersonalen överraskades av det stora antalet besökare, fick alla sin smörgås och kaka och för detta fick de en varm applåd.

Efter pausen återkom Östen med ytterligare berättande, sång och musik. Han avslutade med melodier av Björn Afzelius och Jonny Cash.

Lis-Britt Höglund och Valmy Jakobsson avrundade mötet med den sedvanliga lotteridragningen.

För en tid sedan anordnades en kulturutflykt till Robertsfors. Där uppträdde Robert Wells med sin Jubileumskonsert. Arrangemanget fick stor uppskattning av de fyrtiotal besökarna från Pärlan.

SPF Västerbotten
Publicerad 2016-11-18
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas