Botten
300 gram mandelmassa
3 äggvitor
3 msk kakao
Fyllning
3 äggulor
1 dl strösocker
¾-1 dl punsch
3 dl vispgrädde
Garnering
1 dl Non stop, chokladdragéer
1 Sätt ugnen på 200 grader.
2 Finfördela mandelmassan i matberedare eller riv den grovt. Blanda med äggvita och kakao.
3 Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant, cirka 24 cm i diameter.
4 Fördela smeten i formen och grädda cirka 25 minuter i nedre delen av ugnen. Låt sedan bottnen kallna.
5 Vispa gulor och socker pösigt. Tillsätt punschen. Vispa grädden och bland ned den i äggvispet.
6 Häll smeten över bottnen.
7 Täck och ställ i frys i minst 3 timmar.
8 Hacka dragéerna grovt och strö dem över tårtan före servering.