Veteranen önskar God Jul med läsarfavoriter
Nyheter
Foto Colourbox

Veteranen önskar God Jul med läsarfavoriter

En riktigt god jul önskar vi på Veteranen alla våra fantastiska läsare! Här hittar du några favoritartiklar att läsa i väntan på skinkan.

Publicerad 2013-12-24

Halka är ett problem som engagerar många av Veteranens läsare, och vårt test av broddar som vi gjorde för ett par sår sedan är en av de mest lästa artiklarna någonsin. Läs hur du ska gå för att inte halka omkull.

En annan populär artikel är den om Skype, som är aktuell inte minst så här i juletid, när man gärna vill se sina vänner och släktingar, även om man av olika anledningar inte kan vara på samma plats samtidigt. Skype gör det möjligt, och det är enklare än du tror.

Julens läsning kan med fördel avnjutas i en läsplatta. Då kan man själv välja att förstora texten när det behövs. Vårt test av läsplattor har nåt år på nacken, men ger ändå en uppfattning om det utbud som finns.

Sex och samlevnad är viktigt för många, det märks inte minst på intresset för våra samlevnadsexperter och genom hur många som läser våra artiklar i ämnet. En av de absolut mest populära är den om hjälpmedlet ”syrsan”.

Rolf Ekman är lite av en idol för många av Veteranens läsare. Han är hjärnforskaren som talar om för oss att vi kan träna våra hjärnor till att bli bättre. Glöm allt du hört om att förlorade hjärnceller är borta för alltid. Liksom musklerna behöver hjärnan träning, och med rätt övningar håller den sig både stark och kan bli snabbare och bättre.

 

God jul!

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2022 Senioren - När insidan räknas