Kontaktannonser  |  Stockholms län

Finns du?

Publicerad 2020-10-14  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Vårt enda liv

Aktiv, extrovert 40-talistkvinna söker manlig, nära vän för samvaro, resor, aktiviteter. Jag saknar en man, som har tid och intresse för umgänge, närhet, ett aktivt liv. Värderingar är viktiga för mig och engagemang, så bra om du liksom jag bryr dig om samhällsutvecklingen, jämlikhet och jämställdhet och att du tycker att alla människor har samma värde. Jag är beteendevetare som arbetat på olika chefsbefattningar, ser bra ut även om det varierar numera. 172 cm lång, rätt normalviktig. Gillar också musik (särskilt jazz), dans, upplevelser, lantstället, läser mycket och umgås med familj och vänner. Attraktionen är viktig! Både intellektuellt, känslomässigt och utseendemässigt. Ärlighet och nyfikenhet är också viktigt.

Kontakta "Vårt enda liv"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas