Birch Town Singers på Umeå Norras månadsmöte
Landet runt | SPF Västerbotten

Birch Town Singers på Umeå Norras månadsmöte

SPF Västerbotten
Publicerad 2012-10-23

På SPF Umeå norras månadsmöte i Flurkmarks klubbstuga var det Birch Town Singers som stod för underhållningen. Efter att ordförandeSten Lindberghälsat närmare åttio medlemmar välkommen, överlämnade han mikrofonen till BTS, en trio som började spela och sjunga redan på sextiotalet. Trion började med en klurig Musikbingo som roade och engagerade publiken och resulterade i att två deltagare fick varsin cd-skriva som pris för en respektive två bingorader.

Efter kaffepaus med god smörgås och kaka och lottförsäljning, informerade föreningens trafikansvarig Egon Ögren om bl.a vikten att bära reflex när höstmörkret infunnit sig. Egon påminde om att även reflexer har ett bäst före datum och måste bytas ut efter några år om vi verkligen vill synas i trafiken.Gerd Brodinslog ett slag för stegräknare som motivation för fler och längre promenader och erbjöd sig införskaffa stegräknare till dem som var intresserade..

Birch Town Singers fortsatte med sång och musik och även publiken fick sjunga med i både Dagny och Gamle Svarten.

Efter att ordförande tackat för den trevliga underhållningen och påmint om Seniorvimmlet, som i år har teknik som tema, drogs vinnarna på sålda lotter. Fikaansvariga och lotteriansvariga tackades med applåder som fick avsluta ännu en trevlig träff.

SPF Västerbotten
Publicerad 2012-10-23

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas