Kick Off 4 okt 2021 i Konserthuset, Växjö
Landet runt | SPF Kronoberg

Kick Off 4 okt 2021 i Konserthuset, Växjö

SPF Kronoberg
Publicerad 2021-11-20

Efter en turbulent tid med pandemin Covid 19 kändes det härligt och roligt att starta upp med en Kick Off. Det tyckte 500 personer.

Efter att distriktsordförande Jan Johansson hälsat välkommen tog vår förbundsordförande Eva Eriksson till orda och pratade om ålderism, åldersdiskriminering, pensioner och hur underrepresenterade vi seniorer är i riksdagen. Hon avslutade med att framhålla vilken enorm sammanlagd kompetens som satt i salen!

Efter Eva tog en annan Ewa, Ewa-Gun Westford, över scenen. Med intensitet, energi och humor berättade hon om sin barndom och uppväxt i Borrby och senare om hur det var att komma in i polisvärlden som kvinna. Trots sorgen efter gode vännen Lars Vilks, som något dygn tidigare omkom i en bilolycka, genomförde hon sitt framträdande med bravur och framkallade många skratt.

Efter kaffet underhöll Björn Elmgren, Ida Seve, Niklas Brevestedt, Josef Appelqvist och Evelina Seve med sång och musik från opera-, musikal- och operettvärlden. Vi fick bl a höra Björn i Nessun Dorma ur Turandot, musik ur Carmen och även själva sjunga med. De avslutade med Andrea Bocelli och Celine Dions ”The Preyer”

En härlig eftermiddag som vi alla gick hem glada och nöjda ifrån!

Vid pennan Gun Johansson.

SPF Kronoberg
Publicerad 2021-11-20

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas