PENSIONÄRER  HJÄLPER  K4 IF OCH  FÖRSVARSMAKTEN
Landet runt | SPF Norrbotten

PENSIONÄRER HJÄLPER K4 IF OCH FÖRSVARSMAKTEN

SPF Norrbotten
Publicerad 2017-10-09

SPF Seniorerna Arvidsjaur  hjälper till som funktionärer vid ARMÉNS JÄGARBATALJONS  mästerskap i olika tävlingsgrenar. Mästerskap arrangeras i Skidlöpning, Orienteringslöpning och Terränglöpning av K4 IF.

Nu senast genomfördes Bataljonsmästerskap i terränglöpning med ett stort antal deltagare som uttryckte sitt gillande över arrangemanget..

Eftersom de flesta av K4 IF:s medlemmar arbetar eller går utbildningar under dagtid, passar det utmärkt för en pensionärsorganisation att hjälpa till, eftersom vi disponerar tiden själva!

Samarbetet inleddes tidigt innevarande år och vid varje tävlingstillfälle är vi ett 15-tal personer som är med. Vi har medlemmar som bor i Laisvall, men som tycker att denna verksamhet är både intressant och rolig och därför åker till Arvidsjaur.  Att umgås över åldersgränserna skapar en trevlig atmosfär, vilket båda parter tycks gilla.

Utöver social samvaro internt och externt, finns en icke föraktlig ekonomisk aspekt för SPF Arvidsjaur som vi är mycket tacksamma för. Det skapar möjligheter för oss att subventionera olika andra aktiviteter/sammankomster för våra medlemmar.

Så länge möjlighet, intresse och engagemang finns, kommer vi att fortsätta samverka med K4 IF i denna verksamhet, vilket gagnar såväl Arméns Jägarbataljon, K4 IF som  SPF Seniorerna Arvidsjaur.

Roland Selberg

 

SPF Norrbotten
Publicerad 2017-10-09
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas