SPF Mjölkuddens sillunch
Landet runt | SPF Norrbotten
foto: Roland Sandlund

SPF Mjölkuddens sillunch

SPF Norrbotten
Publicerad 2013-05-30

Medlemmarna i SPF Mjölkudden kunde glädjas åt det fina försommarvädret när bussresan till Storstrand startade från Mjölkudden 27 maj kl 11.00 för att delta i föreningens sedvanliga sillunch denna gång på Storstrand utanför Piteå.

Föreningens reseledare Wivi-Anne Olson hälsade välkommen till dagens resa. Under resan berättade Torsten Åhlander om de silluncher han har varit med under sin tid som ordförande i SPF Mjölkudden. Den han särskilt minns är den i Storforsen försommaren 2008 som också var föreningens 15-årsjubileum.

Efter ett slingrigt slut av resan till Storstrand kunde alla samlas till en härlig sillunch i den vackra matsalen. Efter lunchen samlades alla för att lyssna på verksamhetschefen Jonas Carlzons information om anläggningens historia och vad som har hänt efter branden 2008. Efter en rundvandring kunde alla konstatera att mycket arbete lagts ner under de senaste fem åren och att dagens Storstrand är en mycket modern och fin anläggning och ett bra resmål för många.

Mätta och belåtna kunde alla äntra bussen för återfärd till Mjölkuddens Ordförande Kent Nilsson tackade reseledare Wivi-Anne Olson och övriga som planerat för resan och sillunchen. Dagens applåd för dessa var på plats och även för chauffören för hans insatser.

Text Roland Sandlund

SPF Norrbotten
Publicerad 2013-05-30
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas