Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Ensam

Finns det någon kvinna i 70-80 årsåldern som är beredd att satsa på ett nytt liv om tycke uppstår? Jag är 75 år och änkeman sedan 4 år. Har många intressen som jag vill utveckla, samt skaffa fler för att berika livet. Bor i lägenhet så det är lätt att flytta om det skulle kännas rätt. Den djupa kärleken är väl det viktigaste i livet.

Kontakta "Ensam Finns det någon kvinna i 70-80 årsåldern som är beredd att satsa på ett nytt liv om tycke uppstår? Jag är 75 år och änkeman sedan 4 år. Har många intressen som jag vill utveckla, samt skaffa fler för att berika livet. Bor i lägenhet så det är lätt att flytta om det skulle kännas rätt. Den djupa kärleken är väl det viktigaste i livet. Västgöte.ästgöte"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.