Kontaktannonser  |  Skåne län

Höstträff

Publicerad 2019-08-29  /  Vänner sökes
Kontakta signaturen Birgitta

När skymningen stilla faller över den skånska myllan skulle det vara trevligt att träffa en glad, positiv man att dela tiden med både per tel och att träffas över en kopp kaffe eller en god middag på restaurang eller hemma hos varandra. Teater, konserter, ngn liten resa, biltur i nejderna tycker jag skulle vara trevligt. Hoppas du har likvärdiga intressen men även andra som jag säkert skulle tycka vara spännande och trevligt. Jag, en 167 cm lång 40-talist med båda fötterna på jorden boende i 040/046 området. Hör av dig så vi kan komma fram till om intresse finns eller ge det en chans att det kan utformas varefter.

Kontakta "Birgitta"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.