Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Slentrian?

Publicerad 2024-04-25  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Inga lotter inga vinster

Hej från skild man 75år med full koll på tillvaron, omgivnigen och livet, dvs det som pågår runt omkring oss just nu. Jag söker dig kvinna som söker något mer i den (kanske?) slentrianmässiga vardagen som kanske inte ger dig det, stort som smått, högt som lågt du längtar efter. Känner du igen dej? Jag känner igen mig och vill starta en förutsättningslös mailkontakt till att börja med där vi båda kan fördjupa oss i våra tankar, funderingar och önskemål oavsett vad. Kanske har vi tur att komma varann ”in på livet” och fördjupa dialogen till en spännande vänskap via mail, tele, träff och det verkliga livet. Jag bor 2mil sydväst om Sthlm, du bor där du bor. Kort annons blir det nu men när, inte om, du känner igen dig i mina ord så svarar du genom att berätta något om dig själv, vad du söker och längtar efter. Fråga mig om precis vad du vill så ska jag gärna utveckla mina tankar.

Kontakta "Inga lotter inga vinster"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas