Kontaktannonser  |  Västra Götalands län

Sommarflirt?

Publicerad 2019-06-26  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Gibson

Hej i sommarsolen. Jag söker en någorlunda bildad och parant kvinna att göra trevliga saker med. Kanske åker vi till stranden, promenerar i skogen med picknick korg eller så lagar vi en fin middag tillsammans. Ser fram emot ett glas rosé på eftermiddagen i solskenet, härliga skratt och samtal, tillsammans med just dig. Jag har varit pensionär några år nu och kan tycka att ensamheten är jobbig emellanåt. Jag är mycket romantisk, har erfarenhet från både slott och koja. Väger 88 kg och är 185 cm. Modernt klädd och ser nog ganska trevlig ut.Tillsammans utvecklar vi förhoppningsvis vår sommarflirt till en mer varaktig och kärleksfull relation.

Kontakta "Gibson"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.