Underhållning och våfflor hos Burholm
Landet runt | SPF Västerbotten

Underhållning och våfflor hos Burholm

SPF Västerbotten
Publicerad 2020-03-19

Allt var förberett för gräddning av våfflor när SPF Seniorerna Bjurholm samlades för månadsträff häromsistens. Med Sture Eriksson i spetsen för några herrar skulle gräddas våfflor till kaffet.
Men först hälsade ordförande Monika Andersson välkommen till ca 90 medlemmar och ett särskilt välkommen till Ivars band ett musikaliskt gäng som var inbjuden att underhålla. För dagen bestod bandet av Ivar Dahlström bas, Peter Nilsson vid trummorna, Nils-Göran Strandgren sång och gitarr samt Göte Berg, Monica Berg och Conny Sjölund dragspel.

Sextetten inledde med When you´re smiling, en amerikansk låt skriven redan 1928. Därefter blev det sång av N-G Strandgren i bl a Jag har bott vi en landsväg, Flottarkärlek, Två solröda segel , En sång en gång för länge se´n. Den fortsatta repertoaren innehöll bl a Sol och värme, Pärleporten och Hälften så kär, Jag har en boning, Mörka ögon och Afton på solberg. Således en blandad repertoar med hög igenkänningsfaktor som fick publiken att sjunga med och drömma sig tillbaka i tiden.

Det smakade gott med kaffe och våfflor med sylt och grädda i pausen. Lotter såldes och glada vinnare gick hem med presentkort, kaffe eller Sverigelotter. Monika informerade om samtalsträffar, kommande pizzabuffé och månadsträff. Hon avslutade med att tacka musikerna i Ivars band för den fina underhållning de bjudit på samt herrarna som gräddat våfflorna.

Aina Nygren

SPF Västerbotten
Publicerad 2020-03-19

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas