Vårlunchen blev sommarlunch!
Landet runt | SPF Dalarna

Vårlunchen blev sommarlunch!

SPF Dalarna
Publicerad 2016-05-12

Alla som någon gång har haft till uppgift att arrangera någon utomhusaktivitet i Sverige vet att man aldrig kan vara säker på hur det blir. Är det fint väder kan det bli jättebra – om det regnar kan det bli fiasko.

Därför var det väl ett bra val av vår Programkommitté att förlägga årets vårlunch till Gamla Staberg, där kan man sitta såväl inomhus som utomhus. Vilket vi också gjorde. Det vill säga, vi åt maten inomhus men sedan gick vi ut i solskenet för att dricka kaffet.

Men någon vårlunch kan man inte säga att det blev – snarare en sommarlunch. Även om temperaturen hade sjunkit några grader från gårdagen var det klart sommarvärme i luften. Alltså ljuvligt. För bättre än en fin svensk sommardag kan det väl inte vara.

Cirka sjuttio personer var vi som deltog, exkakt hur många är oklart eftersom Birgitta Wallman berättade att det blev till- och avbokningar in i det sista.

En hälsning framfördes från vår ordförande Ann-Britt Åsebol som nu är hemma och jobbar på att återhämta sig. Dessutom uppmanades alla medlemmar att läsa nästa nummer av MedlemsNytt ordentligt eftersom där kommer att utannonseras olika aktiviteter under sommaren – föreningens verksamhet skall inte vara uppdelad på en vår- och en hösttermin med sommarlov däremellan. Vi seniorer har ju sommarlov jämt så det behövs inget uppehåll.

Klicka här för att se fler bilder.

Bo Bävertoft

SPF Dalarna
Publicerad 2016-05-12
Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor som seniorhälsa, pensioner & skatter, träning samt sex & relationer.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2015 Senioren - När insidan räknas