Kontaktannonser  |  Stockholms län

Sommarmöte

Publicerad 2019-06-04  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Mellan hägg och syren

Nu är sommaren snart här. Fina, långa, lugna dagar att tillsammans tillbringa i naturen med kaffe och smörgås.
Jag söker någon likasinnad som också gillar lugna hemmakvällar, god mat och att hitta på trevliga saker tillsammans. Att ta vara på vår tid. Jag uppskattar lojalitet, ärlighet och någon som är glad. Att vi kan skratta och ha kul tillsammans. Eftersom jag bor strax söder om Stockholm skulle det vara bra om du också bor i någorlunda närhet.
Jag själv är en 30-talist men känner mig yngre. Mina intressen är natur, kultur, en bra film och det vi hittar på tillsammans.
Sommaren är kort, tveka inte att höra av dig. Tillsammans kanske vi kan bygga en seriös relation som håller i framtiden.

Kontakta "Mellan hägg och syren"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Våra experter
Vår panel består av experter på seniorfrågor inom medicin, pensioner & skatter, må bra samt sex & relationer.