Landet runt | SPF Västernorrland

Roten, skönheterna och odjuren

SPF Västernorrland
Publicerad 2012-02-22

Planering är A och O i SPF Club Roten. Det var alltså inte en slump att man gjorde ett studiebesök hos The Body Shop i Birsta City i Sundsvall på Alla hjärtans dag 14 februari. Tre grabbar och åtta sköna damer tog chansen att ta en närmare titt på butiken och lyssna till en berättelse av butikschefen Maria Lindgren om butikskedjans tillblivelse, dess prioritering av rättvisemärkta produkter, ingrediensval, material – en övertygande produktinformation. De åtta skönheterna fick också en genomgripande behandling med företagets produkter för hud och make up, dofta gott i flaska m. m. Grabbarna (odjur i rubriken är nog inte rätt omdöme) fick prova på olika förskönande och stimulerande krämer och även doftsprayer för män. Att man kan handla rakkräm och fylla männens alla behov av sköna produkter var kanske mindre känt.
The Body Shop har en egen tidning Everybody och i Magazine våren 2012 kan man hitta en massa intressanta uppgifter och produkter, som inte nämns i detta reportage.
Hela besöket inleddes med lätt dryck, snacks och hjärtegodis och efter dryga timmen vandrade man över till Café Charm för en avslutande fika för det inre av kroppen. Kanske kan en andra grupp herrar och damer i klubben lockas att komma på besök kanske på Internationella kvinnodagen.

 

Samlade på bild ser ni alla skönheter, dock inte fotografen Maritta Selin, och de tre ”odjuren” samt personalen från The Body Shop, längst bak butikschefen Maria Lindgren och knästående Lena Rönnevall och Cecilia Lindberg. Rotenmedlemmar fr. v. i bild är Lars Bergström, Hans Selin, Barbro Englund, Britt Eliasson, Anneli Bergström, Solveig Cederberg, Barbro Bergström, Gerhard Cederberg, Inger Axelsson och Barbro Bergström.

 

Gerhard Cederberg

SPF Västernorrland
Publicerad 2012-02-22

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas