Landet runt | SPF Västmanland

Bilrally i Köpingshus

SPF Västmanland
Publicerad 2011-06-07

Det var ett antal olika ekipage som kom till start allt från en gammal fin PV till dagens sportbil. Totalt var det 90 medlemmar, i ett 30-tal bilar, som tyckte att det var trevligt med ett bilrally. Nu hade inte alla var och en sin bil, utan det var 2 till 4 passagerare i bilarna. Starten var vid Tunadalsparkeringen och gick sedan på olika små vägar och till slut hamnade vi i Kolbäck för att äta lunch.
Det var ett antal kontroller efter vägen och olika typer av frågor som ställdes. En del var mycket kluriga andra lite enklare. Jag tror inte att det var någon som kunde svara rätt på alla frågorna, men trevligt hade vi i alla fall.  När vi sedan fick reda på svaren, så tänker man att jag inte tänkte på det men så är det. Ibland fastnar man i en tankebana och kan inte komma på något annat. Efter lunchen var det prisutdelning och de tre bilarna som hade mest poäng fick pris. Dessutom så hade vi fått varsin lott vid starten och även där var det tre nummer som fick pris.
Vi fick även information om att SPF Köpinghus hade införskaffat en hjärtstartare som ska vara med vid varje träff och resa som vi gör. Utförligare information och att prova på kommer som en  programpunkt  i höst.
Inga-Britt Lövelius

SPF Västmanland
Publicerad 2011-06-07

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas