Kontaktannonser  |  Hallands län

Utforska

Publicerad 2024-05-02  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Roligt ihop

Levnadsglad, välutbildad jeanstjej, född på 50-talet, söker tobaksfri kille med humor och livsglädje. Förutom dig och dina eventuella husdjur är mina intressen samhällsutveckling och foto, musik och dans, film och teater samt styrketräning och fallprevention. Själv har jag alla årsringarna kvar och det hoppas jag, att du också har. Hur som helst, så kommer jag att uppskatta dina förmågor. Du har min tillit och att göra dig glad, inspirerar mig! Visst är det viktigt med bakgrund och gemensamma intressen, men det avgörande är väl ändå, att man har roligt ihop och att det finns ömsesidig attraktion? Hör av dig, gärna med en eller flera bilder på dig själv, om du känner för att utforska!

Kontakta "Roligt ihop"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas