Första orgasmen vid 80
Foto: Getty Images
Relationer | Malena om relationer

Första orgasmen vid 80

Hur kan det vara möjligt att jag får min första orgasm vid över 80 års ålder? Det är tydligen inte för sent. Det skriver en läsare till Malena Ivarsson, som är socionom och sexolog. Här svarar hon på frågor från Seniorens läsare.

Malena Ivarsson
Publicerad 2021-05-24

Hur kan det vara möjligt att jag får min första orgasm vid över 80 års ålder? Det är tydligen inte för sent. Min man dog 2007. Vi hade ett bra liv men inget bra sexliv. När jag var 81 år fick jag hjärtsvikt och en remiss till bassängträning. Här börjar mitt andra liv för där i bassängens bakre hörn fanns Han.

Träningen var en ren fröjd och en dag skjutsade han mig hem. Han var full av lust och glädje och jag som tidigare varit så blyg och pryd släppte alla hämningar. Vi var båda för gamla för vanligt sex men oj vad vi kunde!
Vi masserade varandras kroppar med olivolja och hade munsex.

Alla ni därute, ge inte upp.

Alla gånger jag inte fick orgasm som ung och nu får jag det gång på gång. Så alla ni därute, ge inte upp. Med lite olivolja och kel blir livet underbart.
/Gammelmormor/

Malena svarar: Stor kram till dig gammelmormor! Det är sådana här meddelanden som gör mitt arbete så otroligt stimulerande. Tack för att du delar med dig av din glädje.

Här hittar du 24 frågor till Malena Ivarsson och 24 svar

Malena Ivarsson
Publicerad 2021-05-24

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2023 Senioren - När insidan räknas