Kontaktannonser  |  Ospecificerat

Mot Sommmaren

Publicerad 2024-05-08  /  Män söker kvinnor
Kontakta signaturen Upptäcka tillsammans

Är Du kvinna och har fyllt 65-70 år och söker en pålitlig och generös vän för gemenskap, då ska Du läsa detta. Vill du lyfta Dina tankar och känslor med någon, vill Du känna kärleksfull närhet, ha fina hemmakvällar med något gott att äta och kanske ett glas vin, promenera och eller göra mysiga utflykter eller resa både kort och långt, vill Du fylla ditt kulturbehov med olika musikupplevelser, teatrar, göra ett mysigt restaurangbesök eller ibland bara sitta tillsammans hemma. Då finns jag här som gärna gör detta, men helst tillsammans med Dig. Jag är 40-talist, en ensamstående man utan barn sedan några år men fortfarande pigg, rörlig och nyfiken på livet. Det är upplevelser som gäller, det planerar vi tillsammans. Vi umgås också gärna med våra goda vänner och bekanta, lagar maten tillsammans och behandlar varandra med respekt. Bor Du i Uppland, Västmanland, Örebro eller Värmlands län, även lite utanför, då når vi varandra ganska lätt. Hoppas Du hör av dig!
Svar till: \\\”Upptäcka tillsammans\\\”

Kontakta "Upptäcka tillsammans"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas