Kontaktannonser  |  Uppsala län

En resa in i framtiden

Publicerad 2024-05-07  /  Kvinnor söker män
Kontakta signaturen Samma mål

Någon uttryckte för mig \”att sista tåget redan gått\” men det tror jag inte. Jag har min tidtabell så det finns tid kvar till att hinna träffa \”någon\” som vill göra nästa resa med mig, Kan vi ge oss möjligheten att finnas till i tvåsamhet och allt vad det innebär? Finns du man som passerat 70, och önskar träffa mig, en 50-talistkvinna med en kreativ ådra och framtidstro, skriv några rader och berätta hur du ser på din tid framöver. Är du öppen och oblyg, har IQ och EQ och räds inte förändringar och dessutom är en motståndare till girighet, självgodhet, disharmoni och gnäll om hur saker och ting borde vara, ja då kan du vara den jag söker, och den som söker mig. Självklart skickar jag en bild på mig efter ditt första mejl även om jag inte tror att en bild säger mer än tusen ord så hoppas jag du både skriver och skickar en nytagen bild.

Kontakta "Samma mål"

Ange periodens lösenord för att svara på kontaktannonsen

Scrolla längre ned för att läsa mer om hur du svarar på våra kontaktannonser.

Fler kontaktannonser

Nu blir det tryggare att svara på annonser

Även om alla kontaktannonser granskas innan de publiceras är det inte alltid lätt att veta vem som döljer sig bakom en signatur. Nu vill vi att du ska kunna känna dig trygg med att det verkligen är seniorer som annonserar.

Alla medlemmar i SPF Seniorerna kommer att få inloggningsuppgifter som gör det möjligt att lägga in kontaktannonser gratis på Senioren.se. Du kommer att hitta uppgifterna på din medlemssida (”Mina sidor” som du når genom förbundets sida spfseniorerna.se)

Den nya inloggningen införs i månadsskiftet januari/februari 2019. Fram tills dess går det att lägga in annonser precis som vanligt.

Alla kommer även i fortsättningen att kunna svara på annonser.

Är du inte medlem i SPF Seniorerna än? Här kan du bli medlem.

Kontakta Redaktionen

Tidningen Senioren
Besöksadress: Hantverkargatan 25 B, 6 tr Stockholm
Postadress: Box 22574 104 22 Stockholm

Frågor om webbplatsen: webben@senioren.se

Senioren är

en medlemstidning för SPF Seniorerna.
Chefredaktör och ansvarig utgivare är Kristina Adolfsson.
©2024 Senioren - När insidan räknas